joi, 5 decembrie 2013

Vine Revelionul 2014. Urari si mesaje

Previziuni meteo de revelion 2014: prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări … te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!

Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit! Vezi mai multe Mesaje si Urari de Revelion pe Blogul lui Costel.

Fie ca bucuriile şi gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepţional!

Azi in zi de sarbatoare sa ai grija la mancare: sa nu mananci multe sarmale daca vrei sa o ai mare, ai grija la salata daca vrei s-o vezi umflata, sa nu mananci prajituri cu nuca daca vrei sa dai la buca. Si acum ca-i sarbatoare sus paharul la mai mare. La multi ani!

Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, iar noi mereu vom petrece!

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite… La multi ani!

Previziuni meteo de REVELION 2013: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu